Депутати вимагають від ГПУ розібратися з "неподобством" Ахметова

П'ятниця, 24 квітня 2015, 15:17

Група народних депутатів вимагає від генпрокурора Віктора Шокіна розібратися з роллю Ріната Ахметова і його структур в організації мітингів у Києві.

Про це повідомляє депутат Сергій Висоцький у Facebook.

"Відправляємо з колегами звернення на ім'я генерального прокурора з вимогою розібратися в тому неподобстві, яке Ахметов учора влаштував у Києві", - повідомив він.

"Шантаж держави звезенними нібито шахтарями й "тітушками", тим більше під час війни, фактична допомога Росії в дестабілізації обстановки в нашій країні - усе це має вести до відповідальності", - додав Висоцький.

Реклама:

Итак. Отправляем с коллегами обращение на имя Генерального прокурора с требованием разобраться в том безобразии, которое...

Posted by Сергей Высоцкий on 24 Апрель 2015 г.

Раніше депутат від БПП Мустафа Найєм заявив, що страйк шахтарів і їхні вимоги замінити міністра енергетики – це частина плану "Крепость" щодо захисту інтересів компаній Ріната Ахметова на енергоринку, який складено у ДТЕК.

За його даними, Ахметов висуває більш високу ціну державі за вугілля й намагається зберегти своє монопольне положення в сфері енергетики, шантажуючи державу за допомогою шахтарських протестів.

Пізніше компанія ДТЕК заявила, що їй не відоме джерело походження документа, опублікованого депутатом Мустафою Найємом на сайті "Української правди".

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!