В Україні закрився великий розробник ігор Level UP

П'ятниця, 24 квітня 2015, 13:30

З 21 квітня припинила своє існування київська компанія LevelUP, яка займалася розробкою ігор для соціальних мереж та мобільних платформ, а також іншими інтернет-проектами.

Про це повідомляє dou.ua.

Як повідомляється, до листопада минулого року в LevelUP працювало 250 чоловік, до лютого 2015 їх кількість вже скоротилася до 150.

Як розповідають колишні співробітники, закриття компанії може бути пов'язано з економічною ситуацією та фінансовими проблемами.

Реклама:

"Масові звільнення збіглися з початком падіння рубля. Бізнес LevelUP був сильно зав'язаний на російський ринок, а рубль просів майже вдвічі за рік, і Україна сильно затиснула валютні операції", - йдеться в повідомленні.

"З початку цього року компанія перестала виплачувати зарплату в доларах (не прив'язка до курсу, а саме у валюті). Через падіння рубля купувати валюту стало складно, і тоді зафіксували ставку в гривнях за неактуальним курсом річної або піврічної давності. Треба додати, що до того моменти вже була звільнена половина співробітників, але, як бачимо, цей захід не допоміг утриматися на плаву", пише видання.

Керівництво компанії ситуацію не коментує.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: