Акція від iPay.ua! Переказуйте гроші на картку та вигравайте цінні призи!®

Четвер, 23 квітня 2015, 13:05 -

Весна - це час, коли хочеться спілкуватися ще більше, подорожувати і радіти новим яскравим враженням.

Тому з 15 квітня по 31 травня всеукраїнський сервіс миттєвих платежів iPay.ua проводить акцію "Весняна підзарядка від iPay.ua", в якій щотижня розігруються поповнення мобільних телефонів. Здійснивши в період з 15 квітня по 31 травня переказ грошей з картки на картку через інтернет, ви можете виграти головний приз - тур на 7 днів у Карпати для всієї сім’ї. Просто перераховуючи гроші з однієї банківської картки на іншу, ви отримуєте можливість виграти поїздку в Карпати для вашої сім’ї.

Взяти участь в акції дуже просто - потрібно тільки здійснити переказ грошей з картки на картку через сайт iPay.ua на сторінці https://www.ipay.ua/ua/p2p.

iPay.ua

Щотижня розігруються поповнення мобільного телефону:

Реклама:

• 100 шт. по 50 грн,

• 20 шт. по 100 грн,

• 10 шт. по 300 грн.

Переказ з картки на картку online можна здійснювати в будь-який час, сім днів на тиждень. Чим більше переказів - тим більше шанс виграти головний приз. Якщо ви звикли оплачувати покупки та послуги банківською карткою або оплачувати за допомогою картки комунальні послуги, то шанси виграти один з призів зростають.

Всього серед учасників акції будуть розіграні 780 поповнень мобільного телефону на 50, 100 і 300 грн.

А головний приз - семиденний тур в Карпати для всієї родини буде розіграний 1 червня 2015.

Для того щоб стати володарем будь-якого з призів достатньо просто переказати гроші з однієї банківської картки на іншу. Можна оплатити покупку в інтернет-магазині, поповнити кредитну картку або допомогти друзям і близьким. Користуючись сайтом iPay.ua для здійснення платежів, ви не тільки переказуєте гроші, але і стаєте учасником акції.

Якщо ви є власником карт Visa, Visa Electron, MasterCard, які були випущені одним з українських банків, то ви можете швидко, комфортно і безпечно переказати гроші з однієї картки на іншу. Перерахувати гроші на банківську карту дуже просто. Досить зайти на сайт всеукраїнської платіжного сервісу iPay.ua і на сторінці переказів ввести номер картки Одержувача. Також вам необхідно вказати номер карти Відправника, CVV код карти (його можна знайти на зворотній стороні картки) і номер телефону Відправника. Швидкість, з якою гроші будуть перераховані на карту Одержувача, залежить від режиму роботи того чи іншого банку.

Якщо ви переказали гроші з однієї картки на іншу в період з 15 квітня по 31 травня, то автоматично стаєте учасником акції. Користуйтеся зручним сервісом для переказу грошових коштів та вигравайте один з численних подарунків!

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: