Радником міністра інфраструктури став голова компанії Ахметова

Середа, 22 квітня 2015, 18:50

Генеральний директор машинобудівної компанії Corum Group, що входить до холдингу СКМ Ріната Ахметова, Євген Ромащин став радником міністра інфраструктури України Андрія Пивоварського.

У прес-службі Міністерства інфраструктури УНІАН повідомили, що Ромащин є радником міністра з 20 березня цього року і курирує залізничний транспорт.

У свою чергу, Ромащин підтвердив, що є радником Пивоварського "на громадських засадах" і офіційно буде звільнений з посади гендиректора Corum Group з 23 квітня цього року.

У прес-службі машинобудівної компанії повідомили, що генеральним директором Corum Group з 22 квітня 2015 року призначений Яків Сідляренко, який до цього обіймав посаду інвестиційного менеджера СКМ.

Реклама:

"Євген Ромащин, який очолював Corum (до ребрендингу - НВК "Гірничі машини") з 2010 року, прийняв рішення продовжити свою кар'єру за межами компанії", - відзначили у прес-службі.

У повідомленні наголошується, що Сідляренко прийшов до СКМ у 2010 році на позицію інвестиційного менеджера машинобудівного бізнесу групи "СКМ", також входив до складу наглядової ради Corum Group.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: