"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Гривня на «Українській біржі» зміцнилася на 0,43% до 24,29 за долар®

Вівторок, 21 квітня 2015, 18:54

21 квітня котирування ф'ючерсу гривня\долар на "Українській біржі" завершилися зміцненням гривні на 0,43% до 24,29 за долар.

Про це повідомляє "Українська біржа".

Торги ф'ючерсом гривня\долар на "Українській біржі" проводяться з початку року. На поточний момент до торгів підключені вже понад 10 000 приватних інвесторів. 

 

"Головною перевагою ф'ючерсу на гривню\долар є наявність зниженого гарантійного забезпечення (ГО)", - коментує Бердічевський Віталій, керівник відділу роздрібних продажів інвестиційної компанії АРТ КАПІТАЛ.

Реклама:

ГО на ф'ючерс становить 20% від ціни контракту. Це означає, що при ціні контракту в 1 тис дол, для угоди необхідно лише 20% від суми або еквівалент 200 дол. Таким чином, в інструмент закладено вбудоване кредитне плече 1 до 5.

Відзначимо, що таке кредитне плече працює аналогічно валютному ринку Forex з головною відмінністю - ціни у всіх клієнтів абсолютно всіх брокерів - єдині і проходять через біржу. Така технологія виключає маніпулювання фінансовим результатом з боку будь-якого учасника. Тобто все прозоро.

Сьогоднішнє зміцнення гривні на 0,43% принесло трейдерам, що повірили в зростання гривні, +2,15% прибутку за день або +784% річних.

Таким чином, заробляти на коливаннях курсу долара можна не виходячи з дому і не володіючи значним капіталом.

Отримати безкоштовну консультацію щодо відкриття рахунку та навчання трейдингу можливо у відділі по роботі з приватними клієнтами АРТ КАПІТАЛ.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!