Фонд гарантування почне виплати вкладникам банку "Надра" з 21 квітня

Понеділок, 20 квітня 2015, 14:44

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 21 квітня починає виплати вкладникам банку "Надра" за договорами, термін дії яких закінчився до 6 лютого 2015 року, коли в банк була введена тимчасова адміністрація, і за поточними та картковими рахунками.

Про це йдеться в повідомленні Фонду.

Як повідомляється, зареєстровані в Києві, Київській та Львівській областях можуть отримати кошти в "Укргазбанку", в Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Чернівецькій та Чернігівській областях - в "Укрсоцбанку".

Виплати нерезидентам, а також жителям Вінницької, Житомирської, Тернопільської та Херсонської областей буде здійснювати "ПриватБанк", Запорізькій - банк "Кредит-Дніпро", Закарпатській, Миколаївській, Сумській, Донецької, Луганської областей, а також Криму та Севастополя - ПУМБ.

Реклама:

Вкладники, що вказали місце реєстрації проживання за паспортом у Волинській, Дніпропетровській, Кіровоградській, Хмельницькій або Черкаській областях можуть отримати свої кошти в банку "Михайлівський", у Полтавській - в "Діамантбанку", в Одеській - в банку "Восток".

Банк "Надра", заснований в 1993 році, входить до Group DF, яка належить Дмитру Фірташу.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: