"Авангард" Бахматюка припускає рефінансування євробондів

Четвер, 2 квітня 2015, 16:34

Avangardco Investments Public Limited (Avangardco), холдингова компанія української аграрної групи "Авангард", може звернутися до власників своїх єврооблігацій на 200 млн доларів з терміном обігу до 29 жовтня 2015 року щодо часткового рефінансування цінних паперів.

Про це повідомив директор з інвестицій агрохолдингу Олексій Єргієв, під час телефонної конференції з інвесторами після оприлюднення фінзвіту за 2014 рік, передає "Інтерфакс-Україна".

"В основному погашення єврооблігацій планується згідно з графіком - у жовтні. Компанія робить все можливе для того, щоб вчасно розрахуватися за цінними паперами. Водночас ми вивчаємо кілька альтернативних стратегій, в тому числі можливість заміщення боргу або його часткового рефінансування, оскільки погасити весь випуск, швидше за все, буде складно", - сказав він.

"Авангард" - вертикально інтегрований холдинг, що спеціалізується на виробництві яєць і яєчних продуктів, є найбільшим гравцем на українському ринку. "Авангард" належить українському бізнесмену Олегу Бахматюку.

Реклама:

Avangardco в кінці жовтня 2010 року розмістила дебютні єврооблігації на 200 млн доларів. Цінні папери були розміщені за ціною 98,093% номіналу з прибутковістю до погашення 10,5% річних.

Лід-менеджерами випуску виступили JPMorgan Securities Ltd і TD Investment Limited.

Відсоткова ставка на всі купонні періоди встановлена ​​на рівні 10% річних. Виплата відсотків здійснюється раз на півроку - 29 квітня і 29 жовтня. Термін обігу єврооблігацій - до 29 жовтня 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: