Кабмін затвердив призначення головою правління "Укргазбанку" Шевченка

Четвер, 16 квітня 2015, 15:29

На засіданні 15 квітня Кабінет міністрів ухвалив рішення рекомендувати наглядовій раді АБ "Укргазбанк" затвердити на посаді голови правління Кирила Шевченка.

Про це йдеться у повідомленні Міністерства фінансів.

Як зазначається, рішення було прийнято за поданням міністра економічного розвитку і торгівлі та на підставі рішення комітету з призначень, ухваленого на засіданні комітету 10 квітня.

Новий голова правління АБ "Укргазбанк" обирався через конкурсну процедуру, яку було розпочато 26 грудня 2014 року.

Реклама:

"Попередній відбір кандидатів в рамках процедури проводився спеціально створеною для цього Комісію з питань конкурсного відбору керівників АБ "Укргазбанк". За посаду голови правління "Укргазбанку" змагалися 21 кандидат", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що Кирило Шевченко має 20-річний досвід роботи в банківський сфері, 15 з яких - на керівних посадах.

Зокрема, Шевченко був радником Секретаріату голови ПАТ "Державний Ощадний Банк України" (2012- 2014 роки), Головою правління ПрАТ "СКПД", ПрАТ "Українська Стратегічна Група" і ПАТ "Терра Банк" (2010-2012 роки).

До цього новий керівник "Укргазбанку" працював в одному з найбільших банків України - "Фінанси і кредит" і очолював Державну іпотечну установу. З 26 грудня 2014 року - Кирило Шевченко в.о. голови правління АБ "Укргазбанк".

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: