"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МАУ відкриє повітряне сполучення між Україною та Йорданією

Четвер, 16 квітня 2015, 12:23

У період літньої навігації 2015 авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України" відкриє повітряне сполучення між Україною та Йорданією, зв'язавши Київ і Амман власними прямими регулярними рейсами.

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Як повідомляється, з 16 червня 2015 дістатися з МАУ до столиці Йорданії можна буде тричі на тиждень. Рейси з Києва в Амман будуть виконуватися по вівторках, п'ятницях і неділях, у зворотному напрямку - по понеділках, середах і суботах.

"Відкриття прямого регулярного повітряного сполучення між Україною та Йорданією - черговий етап розширення географії польотів МАУ на Схід, - зазначила Євгенія Сацька, корпоративний прес-секретар МАУ.

Реклама:

Нові рейси МАУ, що зв'язують Київ і Амман, будуть виконуватися на сучасних літаках "Boeing-737" з двома класами обслуговування - бізнес і економічним.

Ціна квитка економічного класу в обидві сторони з урахуванням всіх зборів і податків становить: з Києва - від 15 345 грн (за умови придбання квитка до 16 липня 2015 року), з Аммана - від 367 JOD (подорож з 16 вересня 2015 року).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: