"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінагропрод повторно проводить конкурс на посаду глави правління ДПЗКУ

Вівторок, 14 квітня 2015, 19:13

Комісія з відбору кандидатів на посаду голови правління ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України" (ДПЗКУ) прийняла рішення перезапустити конкурс повторно.

Конкурсна комісія при Мінагропроді змогла визначити тільки одного кандидата при мінімально необхідних двох, передає "Інтерфакс-Україна".

"Нам не вистачило кількості кандидатів, які могли б стратегічно і глобально мислити, були б готові до відповідних змін і могли б як управлінці забезпечити цей процес", - сказав в ході проведення конкурсу голова комісії, перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Ярослав Краснопольський.

За підсумками голосування найбільшу кількість голосів отримав 24-й кандидат, ім'я якого члени комісії вирішили не розголошувати.

Реклама:

У повторному конкурсі можуть брати участь претенденти на посаду глави ДПЗКУ, які взяли участь у першому.

Краснопольський не повідомила, коли пройде наступне засідання конкурсної комісії.

"Попередній конкурс на нас теж якимось чином вплинув", - зазначив він, додавши при цьому, що після проведення конкурсу на посаду директора ДП "Укрспирт", комісія стала більш уважно розглядати інформацію про кандидатів.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк 8 квітня доручив міністру аграрної політики і продовольства Олексію Павленко скасувати результати конкурсу на посаду голови державного підприємства "Укрспирт" і провести його заново.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: