Міноборони витратить 1,1 мільярда на квартири для військовослужбовців ЗСУ

П'ятниця, 10 квітня 2015, 14:51

1,140 мільярда гривень передбачено держбюджетом на будівництво та придбання житла для військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони.

Як зазначається, дана сума, чи не вперше за тривалий час, відповідає показникам Комплексної програми забезпечення житлом військовослужбовців.

"Це дозволяє Міноборони збудувати та отримати більше 3 тисяч квартир. У тому числі, 1300 квартир - за рахунок придбання житла на умовах пайової участі на вторинному ринку та конкурсних засадах в регіонах України, 894 квартири - за рахунок продовження та завершення будівництва 11 житлових будинків, 587 квартир - за рахунок здійснення реконструкції будівель та споруд під житлові будинки", - повідомили у прес-службі.

Реклама:

Крім того, за останньою інформацією, на сьогодні у Кривому Розі завершено реконструкцію першої черги 100-квартирного житлового комплексу. 50 квартир вже готові до заселення військовослужбовців Збройних Сил, йдеться у повідомленні.

"Відповідно до проведених конкурсних торгів на початку грудня 2014 року Міноборони уклало договір на придбання на умовах пайової власності 96 квартир у населеному пункті Михайлівка-Рубежівка Києво-Святошинського району. Зазначені квартири будуть готові до заселення новими господарями вже в ІІ кварталі цього року", - зазначили у прес-службі.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: