Держземагентство проведе зміну керівництва всіх 557 регіональних відділів

П'ятниця, 10 квітня 2015, 14:41

Держземагентство планує провести тотальну зміну керівництва всіх 557 регіональних відділів Держземагентства на основі відкритих прозорих для громадськості конкурсів.

Про це йдеться у повідомленні агентства.

Як зазначається, згідно із повідомленням МВС, 9 квітня співробітниками органів внутрішніх справ було затримано керівника регіонального відділення колишнього Держземагентства за підозрою в хабарництві.

"Цей випадок вкотре підтверджує правильність задекларованого курсу нового, щойно призначеного керівництва Держгеокадастру на докорінне оновлення кадрового складу агентства", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Згідно із новою стратегією, планується провести тотальну зміну керівництва всіх 557 регіональних відділів Держземагентства на основі відкритих прозорих для громадськості конкурсів.

"Ми всіляко сприятимемо роботі правоохоронних та інших контрольних органів нашої держави по виявленню всіх фактів корупції в колишньому земельному відомстві. Без очищення від старих кадрів та приходу нових менеджерів ми не зможемо повернути повагу та довіру людей до нашої Служби, побудувати нову прозору систему надання державних послуг в царині землеустрою", - говориться в повідомленні прес-служби.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: