Аеропорт "Львів" отримав нового очільника

П'ятниця, 10 квітня 2015, 12:44

Міністр інфраструктури Андрій Пивоварський призначив Дмитра Шинкарчука виконуючим обов’язки генерального директора ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького".

Про це йдеться у повідомленні прес-служби міністерства.

"Сьогодні новий очільник буде представлений співробітникам підприємства. На посаді керівника аеропорту він змінить Ростислава Веселова. Шинкарчук відомий на ринку як досвідчений управлінець з 20-річним різноплановим авіаційним досвідом з продажів, маркетингу, стратегічного планування та кризового менеджменту", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Мінінфраструктури обговорювало кандидатуру нового очільника аеропорту з мером Львова Андрієм Садовим і губернатором Львівщини Олегом Синюткою.

Реклама:

"Розуміючи, що ДП МА "Львів" є стратегічно важливим об’єктом не тільки для розбудови туристичної галузі, а й для розвитку економіки регіону в цілому,місцева влада вітає прихід до керівництва аеропортом людини зі свіжим поглядом та новими ідеями щодо його майбутнього", - повідомляє прес-служба.

У міністерстві пояснили, що Шинкарчук був одним із фіналістів відбору на посаду генерального директора аеропорту "Львів", оголошеного міністерством 31 грудня 2014 року.

"Він пройшов усі етапи відбору, окрім подання його кандидатури на Комітет з призначень, оскільки конкурс був заблокований ухвалою Дніпропетровського адміністративного суду", - йдеться у повідомленні.

Крім того, у зв’язку з тим, що вступила в силу оновлена постанова Кабміну № 777, за якою затверджено новий порядок конкурсного відбору керівників крупних державних підприємств Шинкарчук призначений на посаду виконуючого обов’язки генерального директора аеропорту

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: