Фіскальна служба люструвала 193 працівники

Середа, 1 квітня 2015, 15:48

З часу ухвалення закону України "Про очищення влади" станом на 30 березня 2015 року з Державної фіскальної служби звільнено 193 працівники.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Як зазначається, на підставі прямої норми законодавчого акту звільнено 108 працівників, у тому числі 66  осіб керівного складу центрального та обласних апаратів, 13 посадових осіб керівного складу податкових інспекцій, 29 осіб керівного складу митниць.

"Ще до набуття чинності Закону "Про очищення влади" за власним бажанням звільнено 20 посадових осіб (у тому числі 2 директорів департаментів, одного керівника підрозділу податкової міліції центрального апарату та 17 працівників податкової міліції центрального апарату й регіональних органів ДФС)", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У прес-службі повідомили, що після набуття чинності закону, але до початку термінів перевірки конкретних осіб, 43 працівники керівної ланки за власною ініціативою звільнились із територіальних органів Міндоходів.

За невідповідність вартості майна, вказаного у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, з органів ДФС вже звільнено 22 особи.

Також зазначається, що процес кадрового очищення в податкових та митних органах розпочався ще у березні 2014 року до початку люстрації.

"Так, до ухвалення закону з Міндоходів та ДФС України було звільнено 94 керівника із 108, або 87%. Також звільнились більш як 6,5 тисяч посадових осіб", - повідомили у ДФС. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: