Закупівлею зброї та техніки в Міноборони опікується людина Клюєва - ЗМІ

Субота, 7 березня 2015, 17:49

Виконуючий обов'язки директора Департаменту розробок і закупівлі озброєння та військової техніки Міноборони Олександр Ясинський раніше працював на посаді керівника департаменту військової безпеки в апараті РНБО під керівництвом Андрія Клюєва.

На посаду Ясинський був призначений у серпні 2014 року. Про результати діяльності керівника провідного департаменту РНБО можна судити за критичним станом боєздатності вітчизняних збройних сил на початок російської агресії у 2014 році, пише ZN.UA.

"Внаслідок діяльності, в тому числі Ясинського, замість переозброєння армії Міноборони закуповує застарілий імпортний мотлох. Призначення на посаду керівника департаменту Міноборони в обов'язковому порядку проходить узгодження в АП. Невже ніхто в офісі президента не звернув уваги на тонкості біографії Ясинського?", - зазначає автор.

За даними ЗМІ, з 2009 до 2012 рр. Ясинський працював заступником директора ТОВ "Радіонікс", куди і повернувся після звільнення з державної служби після втечі з країни верхівки регіоналів і Януковича.

Реклама:

У серпні 2014 він знову потрапив на держслужбу і протягом декількох днів попрацював помічником міністра оборони, після чого став виконувати обов'язки директора Департаменту розробок і закупівлі озброєння та військової техніки міністерства оборони. У вересні 2014 року був призначений директором цього структурного підрозділу.

"Не треба бути провидцем, щоб спрогнозувати появу серед майбутніх виконавців оборонного замовлення рідного підприємства Ясинського - ТОВ "Радіонікс". Джерела в Міноборони повідомляють, що воно вже "засвітилося" у проекті програми закупівель Міноборони", - зазначає ЗМІ.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!