Київрада виділила 93 мільйони на допомогу учасникам АТО

Середа, 4 березня 2015, 14:26

Київська міська рада підтримала проект рішення Київської міської державної адміністрації щодо збільшення матеріальної допомоги для учасників АТО у рамках програми "Турбота. Назустріч киянам".

За це рішення проголосувало 80 депутатів, повідомляє "Укрінформ".

Надання матдопомоги киянам-учасникам антитерористичної операції, членам сімей загиблих киян під час проведення АТО, а також щомісячної адресної допомоги киянам-учасникам антитерористичної операції для покриття витрат на оплату ними житлово-комунальних послуг буде направлено 93,5 мільйони гривень.

Ще 3,5 млн грн буде виділено на надання соціально-психологічної допомоги киянам-учасникам АТО. Ця стаття взагалі була відсутня при формуванні видатків програми на цей рік.

Реклама:

Фінансування забезпечення інвалідів протезами, засобами пересування, реабілітації, особистої гігієни та складного протезування, в тому числі, в першу чергу, протезування киян, інвалідність яких пов'язана з участю в АТО, збільшено більш ніж у 2 рази - з 7-ми мільйонів гривень до 17,395 мільйонів гривень.

Крім того, було внесено зміни до забезпечення фінансування за рахунок міського бюджету розроблення проектів землеустрою про відведення земельних ділянок родинам Героїв Небесної Сотні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!