Компанія "Здоров'я" розпочне випуск високотехнологічних препаратів.®

Вівторок, 31 березня 2015, 16:37

Завдяки європейським інвестиціям, компанія "Здоров'я" веде переговори по проекту виробництва лікарських препаратів для європейського ринку.

Здоров'я

Компанією запущена процедура реєстрації в Європі вироблених в Україні лікарських засобів. Це свідчить про те, що компанія Здоров'я має серйозний намір вийти на європейські ринки. В рамках даного проекту представники однієї з лідируючих світових фармацевтичних корпорацій проводили аудит виробничих потужностей компанії "Здоров'я".

Представники аудиторської групи відзначили високий рівень комплексного оснащення виробництва сучасним обладнанням і налагодженою і ефективною системою управління якістю, що підтверджена міжнародною компанією "SGS Україна"*. Також відзначено, що виробництво відповідає вимогам GMP.

Компанія "Здоров'я" в черговий раз з успіхом підтвердила дотримання Ліцензійних умов та вимог GMP при виробництві лікарських засобів.

Реклама:

Не дивлячись на економічну ситуацію на Україні і складний період для розширення виробництва, в планах європейських акціонерів продовжувати інвестиції в компанію.

Європейські інвестиції спрямовані на відкриття виробничих ліній, оснащених сучасним обладнанням, сертифікованим по GMP, з можливістю випуску трансдермальних форм і юніт-доз, які на сьогодні є новими високотехнологічними формами випуску ліків для українського виробництва.

* Компанія SGS - світовий лідер у сфері інспекційних послуг, експертизи, випробувань і сертифікації.

На правах реклами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!