"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінагропрод оголосив конкурс на посади директорів 18 держпідприємств

Вівторок, 31 березня 2015, 11:19

30 березня Мінагропрод оголосив конкурс на посади керівників ще 18 державних підприємств.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

Як зазначається, міністерство продовжує практику відкритих конкурсів, з метою залучення кращих фахівців галузі.

"Конкурсний відбір буде проводитися у три етапи: прийом та розгляд документів від претендентів, захист конкурсних пропозицій, визначення переможців. Взяти участь у конкурсному відборі може громадянин Украйни, який відповідає вимогам до посади керівника державного підприємства", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У Міністерстві працює професійна Конкурсна комісія. До її складу входять представники відомих компаній: Pedersen & Partners, Школа HRM, We Partners, MCG recruiting, Baker Tilly, Agri Personnel, PricewaterhouseCoopers.

Нагадаємо, 30 березня оголошено переможців конкурсу на посади керівників ДП "Укрспирт" та низьки інших державних підприємств.

Лідерами відбору стали дійсно найбільш фахові кандидати, які переконали членів комісії у реальності впровадження планів розвитку підприємств. Показники запропонованих кандидатами стратегій будуть покладені в основу контрактів із ними.

Триває відбір на 37 підвідомчих суб’єктів господарювання, який розпочався 16 березня.

Велика кількість бажаючих взяти участь у відборі, свідчить про готовність та спроможність громадян долучитися до роботи з оптимізації державних підприємств, більшість з яких наразі знаходиться в занепаді.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: