"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Український стартап залучив мільйон доларів інвестицій і переїхав до Каліфорнії

Середа, 25 березня 2015, 10:50

Український стартап Augmented Pixels, що спеціалізується на технологіях доповненої реальності, залучив 1 млн доларів посівних інвестицій від компанії The Hive.

Про це йдеться в повідомленнях Augmented Pixels і The Hive.

The Hive - студія, з головним офісом у Каліфорнії, яка займається фінансуванням і просуванням інноваційних стартапів. До цього раунду інвестицій в український проект також приєдналися партнери з фонду Steltec Capital.

Головний офіс Augmented Pixels переїде з Одеси до Каліфорнії, щоб тісно співпрацювати з керівництвом TheHive і користуватися їх інфраструктурою.

Реклама:

Технологія доповненої віртуальної реальності Augmented Pixels використовується в різних галузях - продажах, маркетингу, нерухомості, архітектурі, дизайні, сфері розваг.

Рішення вже застосовують такі компанії як National Geographic, Harkus, Jayman, Zoom 3D та інші. За допомогою додатків, побудованих на цій технології, створюються віртуальні шоу-руми для покупців, а також віртуальна демонстрація нерухомості.

Інвестиції допоможуть компанії зосередитися на розвитку нових технологій 3D сканування і створення доступного контенту високої якості для віртуальної реальності.

Нагадаємо, що раніше в проект вже вклали перші інвестиції український фонд Aventures Capital, засновник Ciklum Торбен Майгаард, а також Plug-and-Play.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!