"Зеонбуд" сплатив частину боргу, цифрове ТБ не відключили

Вівторок, 24 березня 2015, 14:25

Концерн радіомовлення радіозв'язку та телебачення (КРРТ) сьогодні, 24 березня, продовжив мовлення цифрових каналів мережі компанії "Зеонбуд".

"У зв'язку зі сплатою частини боргу процедура припинення надання послуг ТОВ" Зеонбуд "була скасована. Послуги надаються в повному обсязі ", - повідомило підприємство в себе на сайті.

Нагадаємо, вчора ввечері КРРТ пообіцяв з 9:00 24 березня призупинити надання послуг з обслуговування передавачів провайдера цифрового телебачення ТОВ "Зеонбуд" на всій території України, за винятком Донецької та Луганської областей на територіях, підконтрольних української влади.

Представники держпідприємства пояснюють, що протягом останніх чотирьох місяців компанія "Зеонбуд" постійно порушувала умови договору з Концерном РРТ в частині розрахунків за надані послуги.

Реклама:

Станом на 23 березня 2015 року "Зеонбуд", незважаючи на попередження про тимчасове припинення надання послуг, яке було відправлено ще 6 березня 2015, не розрахувався з Концерном РРТ за надані послуги в 2014-2015 роках.

"Ми сподіваємося, що часткове погашення боргу ТОВ" Зеонбуд ", не є екстреним заходом, якого прийняті для тимчасового залагодження ситуації", - йдеться в сьогоднішньому повідомленні КРРТ.

Нагадаємо також, що згідно з міжнародними договорами, Україна повинна відключити аналогове телебачення і повністю перейти на цифрове до червня 2015 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: