Голову правління "Укртранснафти" буде обрано на відкритому конкурсі

Понеділок, 23 березня 2015, 15:30

Нового голову правління ПАТ "Укртранснафта" буде обрано шляхом проведення відкритого конкурсу.

Про це повідомив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин на прес-конференції в Києві в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

"На місце Лазорка (Олександр Лазорко, голова "Укртранснафти" в 2009-2015 роках) ми сьогодні оголосили або ще оголосимо відкритий конкурс - давайте знайдемо правильну людину", - зазначив він.

За його словами, рішення про призначення виконувачем обов'язків глави правління "Укртранснафти" Юрія Мірошника є тимчасовим заходом.

При цьому Демчишин уточнив, що станом на 20 березня Лазорко не передав печатку підприємства новому керівникові.

Реклама:

Як відомо, 19 березня від виконання обов'язків був відсторонений глава правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко, який є ставлеником олігарха Ігоря Коломойського.

Після цього Коломойський ввечері приїхав із групою молодиків в "Укртранснафту", заблокував вхід до неї і проводив "переговори" з міністром Демчишиним та в. о. керівника компанії.

У ході розмови Коломойський заявив, що у нього у Києві є 2 тисячі бійців, які готові захищати від захоплення "його підприємства".

Коломойський заявив, що Юрій Мірошник, який з 19 березня тимчасово виконує обов'язки голови правління "Укртранснафти", "сам себе призначив".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: