Пайєтт про "Укртранснафту": Закони джунглів часів Януковича призведуть до трагедії

Неділя, 22 березня 2015, 16:30

Вирішити конфлікт щодо держпідприємства "Укртранснафта" необхідно повністю відповідно до закону і верховенством права, а не із застосуванням сили.

Про це в інтерв'ю "Радио Вести" заявив посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, передає ZN.UA.

За його словами, у нього відбулася особиста розмова з губернатором Дніпропетровської області, олігархом Ігорем Коломойським.

За словами Пайетта, Коломойський переконував його, що повністю підтримує територіальну цілісність України, працює на економічний розвиток важливої ​​для країни галузі і робить зусилля для протидії політичного "розгойдування" регіону.

Реклама:

Інших подробиць про характер його бесіди з Коломойським посол не повідомив, пославшись на конфіденційний характер розмови, додавши деякі роздуми на тему конфлікту з "Укртранснафтою".

За словами Пайєтта, США підтримують рішення Верховної Ради по "Укртранснафті", спрямовані на поліпшення прозорості діяльності держпідприємства.

У зв'язку з цим, зазначив посол, розв'язати це питання необхідно повністю відповідно до закону і верховенством права, а не із застосуванням сили.

"Я думаю, що Коломойський розуміє, як і більшість представників української еліти, що обставини в Україні змінилися. І закони джунглів часів Януковича призведуть до традегіі в Україні", - підкреслив посол США.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!