"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В "Укртранснафті" розповіли подробиці "боїв" за кабінет голови правління

Четвер, 19 березня 2015, 17:21

Виконуючий обов’язки голови правління "Укртранснафти" Юрій Мірошник призначить перевірку діяльності компанії за часів свого попередника Олександра Лазорка.

Про це Мірошник повідомив "Українській правді" після того, як стало відомо про його призначення.

"Ми будемо перевіряти, що було зроблено в компанії, поки директором був Лазорко: роботу, фінансові показники. Я знаю ситуацію, я все життя працював у правоохоронній галузі", - зазначив Мірошник. Він додав, що працював в СБУ.

Раніше повідомлялося про те, що відсторонений голова правлінняЛазорко відмовлявся залишити робочий кабінет.

Реклама:
 У результаті перестановок не обійшлося без постраждалих. Фото "Української правди"

Як повідомив УП начальник управління фінансової та економічної безпеки "Укртранснафта" Григорій Литвинчук, під час обідньої перерви на 7 поверх будівлі, де знаходиться приймальня голови правління, "увірвалися невідомі люди, почали ламати двері та розбивати їх". За його словами з ними були журналісти телеканалів "Інтер" та "24".

"Сказали,що вони прийшли разом із Савченком (голова Наглядової Ради "Укртранснафта" – УП) та Мірошником, щоб зайняти робоче місце. У підсумку мені склом порізали палець, розбили носа нашому голові управління із безпеки Володимиру Козорізу. Також нібито зламали руку охоронцю Володимиру Чайці. До нього зараз приїхала швидка", - повідомив Литвинчук.

У будівлю "Укртранснафти" приїхали працівники правоохоронних органів для того, щоб скласти протокол про правопорушення.

Нагадаємо, у четвер, 19 березня, на засіданні Наглядової ради ПАТ "Укртранснафта" було прийнято рішення про відсторонення Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління товариства з 19 березня 2015 року.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!