Французи передумали будувати Gorky Park в Києві

Середа, 18 березня 2015, 09:24

Французький девелопер SCC Real Estate відмовився від будівництва багатофункціонального комплексу (МФК) Gorky Park (Київ, вул. Антоновича).

Керуючий директор компанії ARPA Real Estate Михайло Артюхов повідомив ЛІГАБізнесІнформ, що французи виставили на продаж проект МФК Gorky Park і земельну ділянку в 4,7 га для його реалізації.

"За нашими даними, в 2015 році за Gorky Park було прийнято рішення про завершення проекту і його продаж. Зарубіжні акціонери вирішили перенести свій капітал у більш прогнозовані ринки", - говорить Артюхов.

За даними ARPA Real Estate, мова йде про класичний продаж проекту із земельною ділянкою.

Реклама:

Проект МФК Gorky Park все ще перебував на стадії проектування і узгодження, велика частина погоджень і дозволів була отримана, але на будівельному майданчику навіть не починали рити котлован.

Сума, за яку нинішні власники проекту готові його продати, не розголошується.

За даними ЗМІ, попередній власник - інвестиційно-девелоперська компанія Alacor, яку пов'язують з ім'ям бізнесмена Андрія Адамовського, - продав проект нинішньому - французької SCC Real Estate - за 80 млн доларів.

За словами Артюхова, охочі придбати об'єкт вже є, ведуться переговори за участю міжнародних консультантів з нерухомості. Які саме інвестори зацікавилися проектом, не вказується.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!