Порошенко надав громадянство новому заступнику міністра економіки

Понеділок, 16 березня 2015, 11:57

Заступником міністра економіки призначений Саша Боровик, якому перед цим президент дав українське громадянство.

Про це сам Боровик написав у своєму Facebook.

"Пройшло 25 років відтоді, як я поїхав з України. Цього місяця я повернувся – президент надав мені українське громадянство на початку цього тижня і український уряд запросив мене стати Першим Заступником Aivaras Abromavičius, Міністра Економіки", - написав він.

Новий заступник міністра економіки

"Я відкладу святкування до кращих часів - українська економіка у спіралі падіння, іноземні інвестиції в Україну скорочуються – cитуація набуває драматичного характеру. Підтримка міжнародної спільноти допоможе нам вижити, але капітальний ремонт у власній країні ми маємо роботи самостійно. Уся надія лише на реформи", - вважає новий заступник міністра.

Реклама:

Боровик повідомив, що останній місяць, поки тривало завершення адміністративних процедур, він вже працювaв в міністерстві на волонтерських засадах.

"Я заступаю на нову посаду і відповідатиму за роботу п'яти департаментів: департаменту Економічної Стратегії, Інвестиційного Клімату, дерегуляції бізнесу, міжнародних донорських програм і цифрової економіки. Ми готуємо реформи і проводимо реструктуризацію", - повідомив він.

 фото з Facebook Lena Minitch

"Минулого місяця ми скоротили багато людей, а зараз працюємо над скороченням переліку регуляторних функцій, які традиційно виконувало наше міністерство. Крім того, я беру участь у роботі над податковою реформою під керівництвом Міністерства фінансів і є контактною особою міжнародної робочої групи з підготовки Міжнародної конференції на підтримку реформ в Україні ("донорської конференції"), яка відбудеться у квітні. У нас попереду дуже багато роботи", - написав він.

Боровик народився у Львові, закінчив Гарвард, був головою регіонального юридичного департаменту компанії Akamai Technologies у Лондоні, курував Microsoft роботу з державним сектором.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: