"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Син Авакова торік купив квартиру ціною понад 1 мільйон доларів

Понеділок, 16 березня 2015, 09:06

Син міністра внутрішніх справ Олександр Аваков минулого року купив квартиру у елітному житловому комплексі "Альпійський" у Києві.

Про це повідомляє видання "Наші гроші" з посиланням на сайт проекту "Гарна хата".

Олександр Аваков став власником квартири по вул. Протасів яр, 8 (на схилах Батиєвої гори неподалік від лижного спуску) 30 травня 2014 року, через три місяці після призначення його батька Арсена Авакова головою МВС.

Шестикімнатна квартира загальною площею 375 кв метрів може коштувати понад $1 млн, оскільки квартири у цьому комплексі продають від $3 тис/кв м.

Реклама:

Арсен Аваков свого часу був одним із найбільших бізнесменів Харківщини.

Його 25-річний син є мінорітарним акціонером батькової фірми "Інвестор".

Квартиру Авакову продав Іван Куровський – екс-нардеп від Партії регіонів, власник компанії "Житлобуд", яка і будувала комплекс "Альпійський".

Житловий комплекс має 121 квартиру і підземний паркінг на 242 місця, цілодобову охорону, власний фітнес-центр з басейном.

Також у цьому комплексі мають житло сім’я голови СБУ Наливайченка, екс-голови Державної податкової адміністрації Папаіки та інші.

У 2014 році Олександр Аваков зазнав критики громадськості за те, що не був призваний на військову службу. Відтак у серпні 2014 син міністра виклав у соцмережі кілька фотографій, на яких він знятий разом із бійцями батальйону "Київ-1", який складається зі співробітників столичної міліції.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!