"Одесаобленерго" скупилося кабелями і арматурою на 180 мільйонів

Неділя, 15 березня 2015, 15:36

ПАТ "ЕК Одесаобленерго" 4 березня уклало угоду з ТОВ "Фірма "Релеекспорт" на постачання кабелю і арматури на 180,30 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Йдеться про придбання силового високовольтного кабелю 110 кВ - загальною кількістю 73230 м, а також кінцевих, з’єднувальних, транспозиційних та штекерних муфт для будівництва двох трьохфазних кабельних ліній 110 кВ ПС-330 "Усатово" - ПС-35 "Ювілейна" - ПС-110 "Маразлієвська".

Фірма "Релеекспорт" зареєстрована в Києва на Ніну Гордієнко, Олексія і Степана Кушнерчуків, Олександра Молокова, Казимира Мужановського, Марію Штифурак і Любов Ясюченко.

Реклама:

Конкурентами на торгах були ТОВ "Південна Промислова Компанія" із Запоріжжя і ТОВ "Електротехнічна компанія "Система" з Києва.

"Південною Промисловою Компанією" володіють Василь та Андрій Букіни і Дмитро Оніщенко.

"Електротехнічна компанія "Система" сьогодні записана на латвійську фірму "ЕК "Система".

Раніше "Електротехнічна компанія "Система" була заснована гонконгською фірмою "Сі.Джі.Джі.Глобал Лімітед".

Згідно з даними Гонконгзького реєстру компаній, власниками "C.G.G.Global limited" зі статутним фондом 10 тисяч гонконзьких доларів (10,30 тисяч гривень) є два офшори: віргінський "Quentin Dorward LTD" і панамський "Victoria Trading Corp.".

За даними панамського реєстру компаній станом на 2010 рік директорські функції компанії було покладено на три панамські фірми - "Cascado AG", "Integri S.A." і "Systemo AG".

Усі ці три фірми є частиною глобальної павутини "прокладок", якими в той чи інший час номінально керували латвійці Стан Горін та Ерік Ванагельс, відомі по історії з "вишкою Бойка".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!