Компанія "Воля" хоче знімати українське кіно "на замовлення"

П'ятниця, 13 березня 2015, 12:55

Компанія "Воля" підписала договори з національними кіностудіями України про використання їх контенту в ефірі каналів "Воля Cine +" і в онлайн-кінотеатрі "Воля Сінема".

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Мова йде про художні та мультиплікаційні фільми українського виробництва.

Як йдеться у повідомленні, договори були підписані з Одеською кіностудією, Національною кіностудією художніх фільмів ім. Олександра Довженка та державної анімаційною студією "Укранімафільм".

Реклама:

Зокрема права були отримані на мультиплікаційний серіал Володимира Дахна "Козаки" ("Київнаукфільм" - "Укранімафільм"), поетичну драму Юрія Іллєнка "Білий птах з чорною ознакою" (кіностудія ім. О. Довженка) та музично-пригодницьку комедію Георгія Юнгвальда- Хількевича "Д'Артаньян і три мушкетери" (Одеська кіностудія).

"У планах компанії - не тільки показ вже знятих фільмів, але й замовлення картин від українського виробника спеціально для наших телеканалів... Тому звертаюся до всіх кінорежисерів і сценаристів: якщо у вас є цікаві готові кінопроекти, але поки немає замовника, пишіть нам, ми їх обов'язково розглянемо", -додав директор з маркетингу компанії "Воля" Вікторія Цомая.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: