"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У білоруський "Дельта Банк" Лагуна ввели тимчасову адміністрацію

Четвер, 12 березня 2015, 16:25

Постановою правління Національного банку Республіки Білорусь від 12 березня 2015 року № 154 прийнято рішення про введення в закритому акціонерному товаристві "Дельта Банк" тимчасової адміністрації по управлінню банком.

Про це повідомляє прес-служба Національного банку Білорусі.

Як зазначається, вказана міра прийнята на підставі аналізу показників поточної діяльності білоруського ЗАТ "Дельта Банк" на тлі негативних подій, що відбуваються в АТ "Дельта Банк" (Україна), у тому числі пов'язаних з визнанням його неплатоспроможним.

"Введення тимчасової адміністрації в ЗАТ "Дельта Банк" спрямоване на зниження ризиків формування передумов для створення стану, загрозливого інтересам вкладників та інших кредиторів цього білоруського банку", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Керівником тимчасової адміністрації по управлінню ЗАТ "Дельта Банк" призначений Олександр Педько.

"Керівнику тимчасової адміністрації доручено вжити функції виконавчого органу банку і сформувати склад тимчасової адміністрації в установленому порядку. Повноваження правління ЗАТ "Дельта Банк" на період дії тимчасової адміністрації по управлінню банком призупинені", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, 2 березня 2015 року правління Нацбанку України прийняло постанову про віднесення ПАТ "Дельта Банк" до категорії неплатоспроможних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: