"СпортЛенд" спростував чутки про причетність до шахрайства та махінацій

Середа, 11 березня 2015, 14:42

Мережа фітнес клубів "СпортЛенд" спростувала інформацію у ЗМІ про звинувачення в шахрайстві та махінаціях, а власників - у дезертирстві з країни.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби клубу.

"Останнім часом в медіа і соцмережах на нашу компанію чиниться тиск, в публікаціях нас звинувачують в шахрайстві та махінаціях, а наших власників - у дезертирстві з країни. Зловмисники навіть розміщують фейкові інтерв’ю нашого гендиректора Олега Ткача, в якому він "повідомляє" про те що "СпортЛенд" нібито йде з українського ринку". Всі ці матеріали незбалансовані, в них відсутня точка зору нашої сторони, а головне - вони ґрунтуються на домислах, а не на фактах", - повідомляє прес-служба.

За словам прес-служби, мережа фітнес клубів "СпортЛенд" - українська компанія, з українськими власниками, з українським менеджментом та українськими клієнтами.

Реклама:

"Ми забезпечуємо роботою сотні громадян України та надаємо послуги тисячам українців. Ми сплачуємо податки до українського бюджету і працюємо виключно на території України (хоча не виключаємо експансії за межі Батьківщини). Ми працюємо за українським законодавством та відчуваємо свою відповідальність за долю країни", - підсумували у компанії.

У компанії зазначили, що генеральний директор Олег Ткач зараз перебуває і працює в Києві, нікуди не зникав  і не тікав.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: