Департамент фінансової стабільності НБУ очолив екс-аналітик SP Advisors

Середа, 11 березня 2015, 13:08

Директором Департаменту фінансової стабільності Нацбанку 10 березня 2015 року призначено Віталія Ваврищука.

Про це йдеться у повідомленні регулятора.

Як зазначається, директор Департаменту фінансової стабільності за посадою входить до складу Комітету з монетарної політики Національного банку України.

Ваврищук має понад десятирічний досвід роботи у сфері макроекономічного аналізу та досліджень банківського сектору.

Реклама:

У 2003 році він отримав диплом магістра Національного університету "Києво-Могилянська академія" та Київської Школи Економіки (KSE) за спеціальністю "Економічна теорія".

Він працював економістом Центру соціально-економічних досліджень CASE Україна, а також аналітиком інвестиційних компаній Dragon Capital та Concorde Capital.

З 2012 року і до призначення в Національний банк України обіймав посаду керівника аналітичного відділу компанії SP Advisors.

 

Коментуючи своє призначення, Ваврищук зазначив, що налаштований на напружену і конструктивну роботу заради відновлення довіри бізнесу та населення до вітчизняної фінансової системи.

 "Сьогодні перед командою Національного банку постав без перебільшення амбітний виклик - закласти новий фундамент стабільної фінансової системи, що є необхідною передумовою для сталого економічного зростання в Україні. Я готовий долучитися до цієї справи і докладу максимум зусиль для розбудови ефективного та надійного фінансового сектору", – заявив Ваврищук.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!