ДФС в лютому перевиконала план зі збору податків на 25%

Неділя, 1 березня 2015, 13:26

Державна фіскальна служба забезпечила у лютому зростання обов’язкових платежів до загального фонду держбюджету на 24,8%.

Про це ЕП повідомило джерело в Міністерстві фінансів.

Згідно до оперативних даних Державної казначейської служби загальний обсяг надходження від сплати обов’язкових податкових платежів у лютому 2015 року до загального фонду Державного бюджету становив 34,8 млрд гривень: за рахунок податкових платежів - 19,6 млрд гривень, митних - 15,2 млрд гривень.

При цьому індикативні показники Міністерства фінансів лише у лютому 2015 року було перевиконано на 24,8%, тим самим було забезпечено додаткові надходження до держбюджету на 6,9 млрд гривень.

Реклама:

Загальний обсяг надходження від сплати обов’язкових податкових платежів в січні-лютому 2015 року до загального фонду держбюджету становив 58,15 млрд гривень, що на 3,6 млрд гривень перевищує індикативні показники Міністерства фінансів і на 26,2% більше відповідного періоду 2014 року.

Водночас втрата комерційних зв‘язків підприємств, які знаходяться на території України та діяльність яких пов‘язана із Східними регіонами призвела до зменшення оборотів з ними більше ніж вдвічі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: