Заммінстра будівництва став багаторічний директор будівельної компанії Тарути

П'ятниця, 6 лютого 2015, 12:12

Заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України призначено Романа Абрамовського.

Відповідне розпорядження 4 лютого підписав прем’єр-міністр Арсеній Яценюк, пишуть "Наші гроші".

Абрамовський у 2008-2012 роках очолював правління ПАТ "Укрстальконструкція". Цю будівельну компанію контролюють брати Сергій і Олександр Тарути. Сергій Тарута минулого року очолював Донецьку облдержадміністрацію, нині є позафракційним народним депутатом.

Абрамовський донині залишається співзасновником Донецьких фірм ТОВ "Завод коксохімобладнання" і ТОВ "Український морський альянс".

Реклама:

Також він є співвласником ТОВ "НВО "Стальконструкція". Тут його партнером виступає Володимир Духович, директор ТОВ "Ріола-модуль лтд", у якій Абрамовський після звільнення з компанії Тарути працював заступником директора.

Міністерство будівництва очолює віце-прем’єр-міністр Генадій Зубко. До призначення Абрамовського у нього вже було чотири заступники:

Володимир Кістіон - колишній заступник мера Вінниці Володимира Гройсмана, який торік очолював це міністерство, а нині є головою Верховної Ради;

В’ячеслав Негода - з 2006 року працював на різних посадах у секретаріаті ВР, Кабміну та у самому Мінрегіонбуді;

Андрій Білоусов - у 2006-2013 роках працював у Дніпропетровській облдержадміністрації;

Роман Чуприненко - за часів президента Віктора Януковича працював директором Департаменту забезпечення діяльності міністра фінансів Юрія Колобова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: