Консорціум інвесторів хоче вкласти в банківський сектор України до 100 мільйонів

Середа, 4 лютого 2015, 16:22

Консорціум інвесторів Empire State Capital Partners має намір інвестувати в банківський сектор України від 60 до 100 млн доларів упродовж найближчих 12-18 місяців.

Про це повідомив керуючий директор консорціуму Грегорі Фішман на прес-конференції в УНІАН.

"У нас конкретний план влити десь 60-100 млн доларів у фінансову платформу, або іншими словами, один банк, упродовж наступних 12-18 місяців. Ми зараз ведемо переговори з контрагентами - різними банками. У нас є низка критеріїв, за якими ми шукаємо, напевно це буде банк третьої групи", - сказав Фішман.

За його словами, консорціум запрошує якісних контрагентів для подальших переговорів і, усвідомлюючи складний стан банківської системи країни, розраховує перш за все на відкритість і чесність контрагентів.

Реклама:

"Нам дуже важливо, аби контрагенти поводились відкрито, бо разом ми зможемо розібратися з будь-якими проблемами", - додав він.

Фішман наголосив, що зайняти позицію саме в банковому сегменті бізнесу є сенс, щоб використати банківську платформу для подальшого інвестування в реальну економіку, включаючи агросектор, енергетику, високі технології, ресурсні галузі й інфраструктуру, а також держпроекти з приватизації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!