"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Порошенко призначив заступником Ложкіна людину з Міносвіти

Вівторок, 3 лютого 2015, 18:51

Президент Петро Порошенко призначив Олексія Дніпрова заступником глави Адміністрації президента замість Ігора Райніна, який став головою Харківської ОДА.

Відповідні укази глава держави підписав у вівторок, повідомляє його прес-служба.

На сайті президента зазначається, що останні два роки Олексій Дніпров працював керівником апарату Міністерства освіти і науки, молоді і спорту (заступник міністра).

На новій посаді він займатиметься питаннями документального та протокольного забезпечення, надання громадянства та державних нагород.

Реклама:

Дніпров народився у 1982 році. Його досвід роботи на державній службі, за даними прес-служби президента, становить понад десять років.

Дніпров працював у секретаріаті Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації (2002-2005 роки), керував службою віце-прем’єра з гуманітарних і соціальних питань (2005 рік) та Управлінням гуманітарної політики секретаріату Кабінету Міністрів (2005-2011 рік).

З 2011 по 2013 роки обіймав посаду директора Департаменту фахової експертизи секретаріату Кабміну, звідки й прийшов до Міністерства освіти та науки.

Дніпров має вищу юридичну освіту (Академія праці і соціальних відносин Федерації профспілок України, 2003 рік).

Окрім того, він закінчив дистанційний навчальний курс (Young Master Education Program) зі сталого розвитку та екологічного права в Лундському Університеті (Швеція), Інститут підвищення кваліфікації Національної академії державного управління при президентові України та Школу вищого корпусу державної служби Національного агентства України з питань державної служби.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: