Міністерства затвердили новий склад аукціонного комітету з продажу нафти

П'ятниця, 20 лютого 2015, 18:01

Мінекономторгівлі і Міненерговугілля спільним наказом від 18 лютого затвердили новий склад аукціонного комітету з продажу нафти сирої, газового конденсату власного видобутку і скрапленого газу.

Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз Україна".

Як зазначається, до складу комітету увійшли: від Мінекономторгівлі Айварас Абромавичус - міністр, голова аукціонного комітету, Ганна Максимчук - заступник начальника управління правового забезпечення економічної політики та Олеся Савчук – заступник директора юрдепартаменту.

Крім того, від Міненерговугілля Ніла Дубенко - начальник управління внутрішнього аудиту, заступник голови аукціонного комітету, Олександр Загоруйко - радник міністра, Федір Тринус - заступник начальника управління - начальник відділу взаємодії з галузевими департаментами ПЕК Управління забезпечення діяльності міністра.

Реклама:

Як зазначається, "Нафтогаз "своїх представників не міняв.

Як повідомлялося, згідно з постановою Кабміну №570 від 16 жовтня 2014 року, аукціонний комітет здійснює загальне керівництво і контроль дотримання умов проведення аукціонів з продажу нафти сирої, газового конденсату українського видобутку і скрапленого газу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: