Луцький спиртогорілчаний завод експортуватиме свою продукцію до Німеччини та Сербії

Понеділок, 2 лютого 2015, 20:48

На Луцькому спиртогорілчаному комбінаті розливатимуть горілчані вироби, які потім експортуватимуть до Німеччині та Сербії.

Про це повідомив в.о. директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк під час зустрічі із працівниками заводу в Луцьку, передає прес-служба Мінагрополітики.

"Планується виробити 23,8 тисяч декалітрів горілки на внутрішній ринок та 7 тисяч декалітрів (100 тисяч штук) горілки на експорт. В подальшому ймовірними ринками експорту стануть Туркменістан, Казахстан, Азербайджан", - йдеться у прес-релізі.

Іванюк зауважив, що "Укрспирт" - стратегічне підприємство, завданням якого є зацікавити інвесторів для подальшої співпраці.

Реклама:

"З 41 заводу галузі нині в Україні працюють 5. Днями мають запрацювати ще два заводи. В березні плануємо, що працюватимуть 8-9 заводів. В тому числі й Луцький СГК. Крім того, планується продати 12 тисяч декалітрів спирту етилового ректифікованого власного виробництва виробникам підакцизної продукції", - заявив в.о. директора "Укрспирту".

Іванюк також обіцяв, що всі робочі місця будуть збережені, а зарплати виплачуватимуть й надалі без жодних затримок та в повному обсязі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: