На Банковій обіцяють розробити модель фінансування зарплати держслужбовців

Понеділок, 2 лютого 2015, 20:20

Заступник голови Адміністрації президента Дмитро Шимків заявив, що найближчим часом за участі міжнародних експертів буде розроблена модель фінансування заробітної платні державних службовців.

Про Шимків сказав на брифінгу в Адміністрації президента.

За його словами, була створена робоча група для вирішення цього питання - це питання перехідних положень щодо фінансування заробітної плати державних службовців.

"Новий закон передбачає зовсім інший рівень заробітної платні для держслужбовців. Ми розуміємо, що сьогодні є обмеження в державному бюджеті. А отже, від сьогоднішньої ситуації до наступної ситуації необхідна модель, як ми переходимо, якісь ковенанти, якісь принципи. І ця модель повинна бути розроблена найближчим часом за участі міжнародних фахівців", - вважає Шимків.

Реклама:

Присутнім було роздано матеріал, який підготувало Міністерство економічного розвитку і торгівлі - це понад 170 дерегуляційних ініціатив.

Багато уваги, як і минулого разу, було приділено реформі державної служби. Про це говорили і представники громадськості, і уряду, і Верховної Ради, президент та прем'єр. Законопроект щодо державної служби внесений до розгляду уряду 17 січня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: