"Укрспирт" оштрафували на 187 мільйонів гривень

Вівторок, 17 лютого 2015, 19:52

За результатами перевірки діяльності ДП "Укрспирт" у 2014 році, на підприємство накладено штраф на суму 187 мільйонів гривень.

Про це повідомив в. о. директора ДП "Укрспирт" Роман Іванюк, передає прес-служба Мінагрополітики.

"Протягом минулих років дійсно здійснювалось переміщення фракції головного етилового спирту і спирту без належного оформлення документів. Але інколи ця продукція взагалі не доставлялася до кінцевого місця переробки чи споживання, а реалізовувалася як необлікований спирт", - заявив в. о. директора.

"Ми не будемо приховувати такі інциденти і факти. Відтак, штраф у розмірі 187 мільйонів гривень за нелегальне відвантаження ФГЕС та спирту є аргументованим", - пояснив Іванюк.

Реклама:

Він наголосив, що сьогодні основне завдання, яке стоїть перед ним, як керівником ДП, - це не лише покращення фінансових показників, рентабельності, собівартості та пошук нових ринків збуту, а й виявлення кримінальних схем, які раніше мали місце в діяльності підприємства та унеможливлення їх подальшого розвитку.

"Основний принцип роботи - це відкритість усіх дій для громадськості та діяльність у рамках закону. Ми підтримуємо позицію податкової та сподіваємося на компромісні рішення щодо часткової реструктуризації штрафу", - додав Іванюк. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: