"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

ФСБ підозрює екс-віце-прем'єра Криму в крадіжці 300 кг золота з Ощадбанку

Вівторок, 17 лютого 2015, 16:03

"Кримське управління" ФСБ Росії підозрює колишнього першого віце-прем'єра Криму Рустама Темиргалієва у розкраданні грошей і золота з кримського відділення українського Ощадбанку.

Про це на колегії прокуратури Криму в Сімферополі у вівторок заявив начальник місцевого відділення ФСБ Віктор Палагін, повідомляє російський "Інтерфакс".

"Щодо Темиргалієва та радника голови ради міністрів Васильченко (розслідується справа – ред.) про розкрадання коштів Ощадбанку і розкрадання золота – понад 300 кг", – сказав він.

За його словами, з кримського відділення Ощадбанку було викрадено близько 250 млн рублів.

Реклама:

"Частину суми повернуто, частину – ні", – сказав Палагін.

Темиргалієв обіймав посаду першого віце-прем'єра Криму після анексії півострова Росією і був відправлений у відставку в червні 2014 року.

Видання "Крим.Реалії" також нагадала, що після цього кримський політолог Олександр Форманчук зазначив, що у Темиргалієва накопичилися образи на Аксьонова, а також згадав про корупцію.

"Там є нехороший випадок з певними корупційними моментами. Аксьонов щось знає, але поки не хоче афішувати, що конкретно Темиргалієв створив з грошима, золотом. Я думаю, це буде мати продовження, на жаль", – сказав Форманчук тоді.

У даний момент Темиргалієв працює повноважним представником Татарстану в Казахстані.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!