"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Міноборони купило бензину на чверть мільярда

П'ятниця, 13 лютого 2015, 10:19

Міністерство оборони акцептувало пропозиції МПП "Феон" щодо постачання бензину на суму 286,06 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі у зв’язку із залученням збройних сил до захисту територіальної цілісності України, проведенням Антитерористичної операції.

Замовлено 17,70 тисяч тонн бензину А-80-ДЗ. Закупівельні ціни на бензин по різних лотах складають від 15 780 грн/т до 16 896 грн/т.

Реклама:

Товар мають поставити у військові частини, на склади і в центри забезпечення пальним протягом 60 днів з дати підписання договору.

Станом на 5 лютого МПП "Феон" було зареєстроване на Вадима Кикотя. Але днями "Феон" переоформили на Сергія Ольховського, який до того значився директором при Кикоті.

Вадим Кикоть – це помічник нардепа Ярослава Москаленка. Крім того, Вадим Кикоть є директором ТОВ "Синтез", співвласником якого досі значиться нардеп Москаленко. У 2012 році Москаленко вперше став нардепом від Партії регіонів, а до був першим заступником голови Київської ОДА і очолював Вишгородську РДА.

Щодо Сергія Ольховського, то він є депутатом Вишгородської райради від "Фронту Змін". Відомо, що він працював лікарем-анестезіологом Головного військового центру ім.Ордена Червоної Зірки "ГВКГ".

Договори з МПП "Феон" мають підписати у строк не раніше ніж через 5 днів з дня оприлюднення у "Віснику держзакупівель" повідомлення про акцепт.

Нардеп Москаленко входить у групу "Воля народу", яку очолює Єремеєв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: