"Нафтогаз" готовий витратити 2,7 мільйона євро на суд із "Газпромом"

Четвер, 12 лютого 2015, 20:00

Для забезпечення захисту прав та інтересів України під час урегулювання спору між НАК "Нафтогаз України" та ВАТ "Газпром" "Нафтогаз" розпочинає закупівлю юридичних послуг.

Про це йдеться у повідомленні "Нафтогазу".

Як зазначається, у 2014 році супроводження арбітражних проваджень за позовом "Нафтогазу" до "Газпрому" забезпечувала норвезька юридична компанія Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA.

"Вибір цієї компанії був зумовлений її успішним досвідом ведення справ у сфері енергетики та природного газу в інтересах покупців енергоресурсів", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Також наголошується, що в січні 2015 року на виконання постанови Кабінету міністрів від 7 травня 2014 року №138 "Деякі питання діяльності НАК "Нафтогаз України" між "Нафтогазом" та Wikborg, Rein & Co. Advokatfirma DA відбулися переговори щодо подальшого супроводження арбітражних проваджень.

"Предметом закупівлі є послуги юридичні (забезпечення захисту прав та інтересів України під час урегулювання спору між НАК "Нафтогаз України" та ВАТ "Газпром"). Очікувана вартість закупівлі становить 2,74 млн євро", - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!