Частину активів банку Курченка продали за 12,4 мільйона

Середа, 11 лютого 2015, 15:04

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на аукціоні з продажу автотранспорту, що обліковується на балансі ПАТ "Брокбізнесбанк" реалізував 91 лот на загальну суму 12,209 млн гривень.

Про це повідомляє прес-служба фонду.

Як зазначається, на продаж було представлено 122 лоти із загальною початковою ціною продажу у сумі  11,272 млн гривень.

"За підсумками торгів було реалізовано 91 лот на загальну суму 12,409 млн гривень, початкова ціна продажу яких становила 8,183 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Таким чином вартість зазначених лотів в результаті проведеного аукціону зросла на 51,6%.

"У зв’язку з відсутністю учасників або реєстрацією одного учасника було знято з аукціону 31 лот  початковою ціною продажу 3,089 млн гривень", - повідомляє прес-служба.

"Дані лоти найближчим часом будуть повторно виставлені на аукціон. Інформація про дату та місце проведення торгів буде додатково повідомлена на сайті Фонду та сайті АТ "Брокбізнесбанк", - йдеться у повідомленні фонду.

У прес-службі також повідомили, що одержані кошти будуть направлені на задоволення вимог кредиторів АТ "Брокбізнесбанк" в черговості, що передбачена частиною першою статті 52 Закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб".

Як повідомлялося, 10 червня 2014 року, Нацбанк ухвалив рішення ліквідувати неплатоспроможний "Брокбізнесбанк".

Як відомо, до введення тимчасової адміністрації "Брокбізнесбанк" контролювався "сімейним" бізнесменом Сергієм Курченко.

Нагадаємо, управління фінансових розслідувань Міндоходів виявило причетність службових осіб "Брокбізнесбанку" до "відмивання" коштів на суму понад 50 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: