Переговори з місією МВФ відбуваються "напружено" - Шимків

Вівторок, 10 лютого 2015, 15:08

Заступник голови Адміністрації президента України Дмитро Шимків підтверджує, що переговорний процес місії МВФ з українською владою відбувається "досить напружено", місія продовжила свою роботу до середи, 11 лютого.

Про це він повідомив на брифінгу у вівторок у Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

"Триває співпраця з МВФ. У меморандумі і переговорах з МВФ є багато питань реформ - енергетика, фінанси, регулювання багатьох соціальних, економічних питань. Нова програма розрахована на 4 роки. Оскільки переговори відбуваються досить напружено, фактично, 24 години на добу. Місія продовжила свою роботу до 11 лютого", - сказав він.

Водночас Шимків не деталізував, які саме питання наразі розглядаються.

"Я не розголошуватиму деталей переговорного процесу. Є точка зору уряду, є точка зору представників МВФ. Триває дискусія. Нюанси цієї дискусії я розкривати не буду", - зазначив він.

Реклама:

Раніше джерело повідомило, що місія МВФ, що проводить з владою України роботу над новою можливою програмою розширеного фінансування, продовжила свою роботу в Києві до 11 лютого.

За даними джерела, переговори відбуваються досить напружено, найважчим питанням залишаються тарифи на енергоресурси та фіскальна консолідація.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!