"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

АМКУ порушив справу проти "Зеонбуду"

П'ятниця, 30 січня 2015, 17:32

Антимонопольний комітет України порушив справу про зловживання ТОВ "Зеонбуд" монопольним становищем.

Про це йдеться у прес-релізі АМКУ.

"Наразі Антимонопольний комітет продовжує дослідження цього ринку, зокрема порушено справу про зловживання ТОВ "ЗЕОНБУД" монопольним становищем на загальнодержавному ринку телекомунікаційних послуг з розповсюдження в цифровому форматі (стандарт DVB-T2 (MPEG-4) телевізійних програм", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що при проведенні дослідження висновки Комітету базувалися на інформації, яку було отримано від Нацради з питань телебачення і радіомовлення, НКРЗІ, Державного комітету телебачення і радіомовлення, загальнонаціональних телеканалів українських медійних груп, експертних організацій, інших учасників зазначеного ринку.

Реклама:

Нагадаємо, 23 грудня 2014 року, Антимонопольний комітет визнав ТОВ "Зеонбуд" монополістом на ринку телекомунікаційних послуг з розповсюдження телепрограм у цифровому форматі (стандарт DVB-T2).

"Зеонбуд" є оператором багатоканальної телемережі у складі чотирьох мультиплексів у стандарті DVB-T2(MPEG-4), отримав ліцензію Нацради з телерадіомовлення в грудні 2010 року.

За даними ДП "Інформаційно-ресурсний центр" власником "Зеонбуду" є ТОВ "Планбрідж Лімітед"(Кіпр).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!