"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На обслуговування реєстру тварин піде 2 мільйони

Четвер, 29 січня 2015, 11:48

ДП "Агентство з ідентифікації і реєстрації тварин" уклало угоди на послуги супроводження і техпідтримки на суму 2,3 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з них 1,87 млн гривень піде на супроводження і технічну підтримку "Єдиного державного реєстру тварин".

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі. Послуги надаватиме фірма "Бізтех", яка створювала реєстр у 2011 і має право інтелектуальної власності на програму, на базі котрої створено реєстр.

Реклама:

Держагентство підписало з "Бізтех" договір про надання права на використання об’єкта права інтелектуальної власності на комп’ютерну програму по 23.11.2021 р.

Першозасновником компанії "Бізтех" був Юрій Моісєєв. З грудня 2012 року "Бізтех" переоформлено на корпорацію "Селена менеджмент са" (Панама) і компанію "Евер нью вікторі лімітед" (Гонконг).

Ще 0,43 млн грн. заплатять ТОВ "Алтерсайн" за супроводження і техпідтримку комп’ютерної програми"Документаріум", призначеної для автоматизації документообігу.

Тендер проведено за переговорною процедурою закупівлі. В обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що в 2011 році держагентство уклало угоду щодо використання програми "Документаріум" з ТОВ "Ілайф", яке має право інтелектуальної власності на неї.

Строк ліцензійного договору складає 20 років. У грудні 2013 "Ілайф" передало авторські права на програму "Документаріум" фірмі "Алтерсайн".

До серпня 2011 року співзасновником "Ілайфу" був Юрій Моісєєв, який відомий як співзасновник вже згаданої фірми "Бізтех". Другим співвласником "Ілайфу" був Євген Лук’янчук, котрий до сьогодні залишається єдиним власником фірми.

"Алтерсайн" була заснована в березні 2012 р. харків’янином Олегом Руднєвим. Пізніше власником стала лондонська компанія "Плутус Менеджмент Пов". Незмінним директором з часу створення є Віталій Приказчик.

Обидві фірми "Бізтех" і "Алтерсайн" зареєстровані за однією адресою – м.Київ, вул. Старокиївська,26.

У "Віснику держзакупівель" відсутня інформація про договори щодо аналогічних послуг у попередні роки, зокрема невідомо, скільки коштувало створення реєстру тварин. Зазначимо, що у 2012-2013 рр. закон дозволяв держпідприємства не оприлюднювати у ВДЗ свої закупівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!