"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МінАгрополітики, ЄБРР, міжнародні банки допоможуть українським агроекспортерам вийти на ринки ЄС ®

Середа, 28 січня 2015, 15:15

"Метою проведення Форуму є оновлення ефективної взаємодії між усіма професіоналами на ринку, а також між бізнесом та урядом вцілому, для встановлення і розвитку ділових зв’язків в такій найважливішій галузі економіки. Ми впевнені, що цей захід надасть багатьом експортерам найкращі можливості для фінансування їхнього бізнесу міжнародними банками", - зазначила Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції Владислава Рутицька.

Доповідачами Форуму стануть Олексій Павленко, Міністр аграрної політики та продовольства України, Владислава Рутицька, Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції, Шевкі Аджунер, ЄБРР, Доменік Меню, BNP Paribas, Жан-Жак Ерве, Credit Agricole Bank Ukraine, Олена Волошина, IFC, Адам Міцик, Dentons, Олексій Пархомчук, Danish International Investment Funds, Сергій Лямець, Економічна правда та багато інших.

Серед основних тем для обговорення – міжнародний досвід інших країн, фінансування українських експортерів від МФО та комерційних банків, побудова експортної стратегії, практичний інструментарій для успішного виходу на високо конкурентні ринки та ін.

Важливо зазначити, що у другий день Форуму за підтримки ЄБРР відбудеться майстер-клас видатного міжнародного фахівця з питань експорту Максиміліана Фьодінгера, який дозволить керівникам та спеціалістам українських експортерів сільськогосподарської продукції отримати як загальний погляд на стратегію експорту, так і індивідуальні консультації щодо найкращих міжнародних практик виходу на ринки ЄС.

Реклама:

Дякуючи підтримці міжнародних партнерів участь у Форумі для керівників вищої ланки українських компаній з реального сектору є безкоштовною.

Під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України. Організатор – A7 CONFERENCES. Генеральний партнер - Case IH, Інституційний партнер – ЄБРР, Екcлюзивний юридичний партнер – Dentons, Телекомунікаційний партнер – Київстар. Перший Національний – Генеральний ТВ партнер, 5 канал – ТВ партнер, Економічна правда – Генеральний медіа-партнер, Інтерфакс-Україна – Генеральний інформаційний партнер, Latifundist.com - Інтернет-партнер.

Серед медіа-партнерів: KyivPost, Апостроф, FinMaidan, UJBL, AgroNews, Центр транспортних стратегій, Фінансовий директор, МінФін, Platfor.ma, ProRetail.info. Інформаційний партнер – Європейська Бізнес Асоціація в Україні. Подія проходить за підтримки УКАБ, УАК, УЗА, Единбурзької бізнес-школи Східної Європи, Києво-Могилянської Бізнес Школи, Бізнес-школи МІМ-Київ, Київської Школи Економіки та Американської Торгівельної Палати в Україні.

Щодо акредитації ЗМІ, будь ласка, зв'яжіться з Лідією Марковою, тел. +38044232 77 39, +38066165 77 87, markova@mprgroup.com.ua

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з Марією Мусіякою, тел. +38 044 227 27 77, +38 050189 22 20, maria.musiyaka@a7-group.com або відвідайте: http://a7conf.com/agro

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!