"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Ощадбанк" не штрафуватиме позичальників Луганщини до закінчення АТО

Вівторок, 27 січня 2015, 11:55

"Ощадбанк" до завершення антитерористичної операції або воєнних дій на території України не нараховуватиме неустойку (пеню,штраф) позичальника за кредитними договорами, які було укладено Луганськими і Донецькими обласними управліннями та підпорядкованими їм відділеннями.

Про це йдеться в повідомленні голови Луганської ОДА Генадія Москаля.

"Після того, як Ощадбанк у листопаді минулого року перевів своє Луганське обласне управління в м. Сєвєродонецьк, банк і Луганська обласна державна адміністрація почали системну співпрацю. У фокусі - вирішення проблем вимушених переселенців", - йдеться у повідомленні.

За словами Москаля, на окупованих територіях "Ощадбанк" не працює.

Реклама:

"Банк спрацював чітко і оперативно. Після рішення вищого керівництва держави "Ощадбанк" перевів у листопаді минулого року всі свої відділення на контрольовану Україною територію і в стислі терміни створив умови для роботи з місцевим населенням та вимушеними переселенцями. Найближчим часом буде розширена мережа банкоматів "Ощадбанку" та здійснені інші кроки, які допоможуть нашим людям", - зазначив Москаль.

Зокрема, Луганське обласне управління "Ощадбанку" в Сєвєродонецьку працює в посиленому режимі. У Контакт-центрі створено окрему лінію для дзвінків з Донецької та Луганської областей і втричі збільшено його пропускну спроможність. На місці люди отримують інформацію про те, яким чином можна пройти процедуру перереєстрації особистих рахунків, і отримати пенсії та інші соціальні виплати.

Скасування (списання) неустойки зазначеним позичальникам банк здійснює самостійно, без необхідності звернення клієнтів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!