"Артемсіль" не отримувала офіційних претензій щодо заборони поставок в РФ

Понеділок, 26 січня 2015, 18:04

Підприємство "Артемсіль" та Мінагрополітики України жодних офіційних звернень і претензій до якості соляної продукції не отримували.

На письмові звернення представники Росспоживнагляду поки що не надали жодних пояснень, повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

Як зазначається, на ДП "Артемсіль" впроваджена і успішно функціонує міжнародна система управління якістю "ISO 9001: 2008".

Крім того, соледобувне підприємство "Артемсіль" добровільно сертифікує свою продукцію в українській системі сертифікації Укрсепро і в Російській системі сертифікації ГОСТ Р.

Реклама:

"На сіль кухонну, кам’яну, харчову підприємство має в наявності всі висновки санітарно-епідеміологічної служби Міністерства охорони здоров’я України та Федеральної служби з нагляду в сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини Росії", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що вся продукція, що випускається відповідає вимогам українського, російського і міжнародних стандартів.

"Крім внутрішнього контролю, якість відповідності контролюється в сторонніх незалежних випробувальних центрах: ДП "Донецькстандартметрологія", ДП "Харківстандартметрологія", "УкрНІІсоль", ТОВ "Центр Охорони Праці" (м. Краснодар, Росія)", - повідомляє прес-служба.

Нагадаємо, Росспоживнагляд з 26 січня 2015 призупинив ввезення на територію РФ харчової солі виробництва ДП "Артмесіль".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: