Moody`s знизило рейтинги сімнадцяти російських регіонів і міст

Середа, 21 січня 2015, 09:29

Міжнародне рейтингове агентство Moody`s знизило рейтинги сімнадцяти російських регіонів і міст і трьох емітентів, пов'язаних з урядом, поставивши їх на перегляд у бік подальшого зниження.

Про це йдеться в звіті агентства, передає ТАСС.

"Дані рейтингові дії, - як говориться в поширеній заяві агентства, - обумовлені погіршенням кредитоспроможності Російської Федерації, у зв'язку з чим 16 січня 2015 суверенний рейтинг російських облігацій був знижений з Baa2 ("негативний") до Baa3 ("негативний")".

В останній заяві Moody's також наголошується, що агентство знизило на один щабель рейтингової шкали рейтинги міст Москви і Санкт-Петербурга, ГУП "Водоканал Санкт-Петербурга", ТОВ "Водоканал Фінанс", ВАТ "Західний Швидкісний Діаметр", Республіки Башкортостан, Республіки Татарстан, Ханти-Мансійського автономного округу.

Реклама:

Крім того, Самарської області, Чуваської Республіки, Красноярського краю, Республіки Комі, Омської області, Нижегородській області, міста Краснодара, міста Омська, міста Волгограда, Бєлгородської області та Вологодської області.

Рейтинг Краснодарського краю знижений на два щаблі рейтингової шкали. Рейтинги поставлені на перегляд з можливістю подальшого зниження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!